Forretningsområder

Vores havne i Fredericia, Nyborg og Middelfart er vigtige brikker i logistik-flowet i Region Syddanmark. De forbinder regionen med verden og forsyner virksomheder og offentlige institutioner med det ønskede gods. Vores forretningsområder spænder vidt - lige fra håndtering af containere, løs bulk, krydstogt og vindmølleprojekter til udvikling af et transportcenter.

Beliggenhed forpligter
Vores lokationer ligger midt i Danmark, centralt ift. både national og international infrastruktur. Vores havne lever op til internationale standarder ift. kapacitet og dybde.

Derfor har vi også et ansvar for at levere effektiv drift, både når det gælder vores havne og Taulov Dry Port.  Det er det, vi mener, når vi siger, at beliggenhed forpligter.

Vi skal og vil hele tiden udvikle os, fokusere på løsninger, tænke innovativt og gå forrest. Derfor arbejder vi med korte, effektive beslutningsprocesser. For vi vil hurtigt i gang med at lave resultater for os selv og for vores kunder. Vi har ikke tid til andet. Og det har vores kunder heller ikke.

Containere

Fredericia Havn

Offshore wind 

Nyborg Havn

RO/RO

Fredericia Havn

Tør bulk

Fredericia, Nyborg og Middelfart Trafikhavn

Flydende bulk

Fredericia og Nyborg Havn

Stykgods

Fredericia, Nyborg og Middelfart Trafikhavn

Projektlast 

Fredericia, Nyborg og Middelfart Trafikhavn

Vi vil hurtigt i gang med at lave resultater for os selv og for vores kunder. Vi har ikke tid til andet